Photographs of nature, places and objects that have caught my eye.

Φωτογραφίες απο την φύση, απο τόπους και αντικείμενα που μου χτύπησαν στο μάτι.

Saturday, March 22, 2014

A walk by the seaside, inside the gulf, at the roots of Mt Pelion. Μια βόλτα στην παραλία, μέσα στον Παγασητικό, στους πρόποδες του Πηλίου.

It was a beautiful, bright and warm day for mid - March and a walk by the sea, would not be disappointing.
We chose Afissos, a seaside resort, by the roots of Mt Pelion, Inside the Gulf. A beautiful place at all seasons, and in summer full of people.
Όμορφες και ζεστές οι τελευταίες μέρες, και μια και βρισκόμαστε στο Πήλιο, είπαμε να κατεβούμε παραλία, μέσα στον Παγασητικό. Το μέρος για την βόλτα μας ήταν η Άφησσος, που αυτήν την εποχή δεν έχει ακόμη κόσμο.
Then it was time for lunch. And there was this beautiful place, a balcony over the sea.  Just what we needed..!
Κάποια στιγμή μεσημέριασε και ήταν η ώρα για τσίπουρα και φαγητό. Και ήταν και αυτό το μέρος, σαν μπαλκόνι πάνω απο την θάλασσα. Που σε κάνει να μην θέλεις να σηκωθείς από την καρέκλα, ύστερα από 2-3 ώρες. Αν μπορούσες να σηκωθείς φυσικά..!
A new, practical use, for the old boat which has been decommissioned now. After serving faithfully its owner for many years, carrying him around the gulf for fishing, is now carrying flowerpots in its belly.
Και μια καινούρια χρήση για την γερικη βάρκα του ψαρά. Αφού τον υπηρέτησε πιστα και το κουβάλαγε για ψάρεμα σε κάθε γωνιά το Παγασητικού, τώρα κουβαλάει στα σπλάχνα τηε τις γλάστρες με τα λουλούδια.


No comments: